Contact details

Hotel-Pension Artisan

Notel 42

5688NB Oirschot

+31-(0)499-338.228

We Accept

Show More

Grasland Recreatie v.o.f.

KVK: 17.177.886

BTW nr.: NL8147.34.224.B.01

Follow us on facebook

  • Facebook Social Icon

HOTEL ARTISAN

  • Facebook Social Icon

CAMPING DE GRASPOL

©   2018   Grasland - Recreatie

GASTVRIJ FAMILIEHOTEL IN BRABANT

Hotel Artisan is een goed en betaalbaar Brabants familiehotel te Oirschot. Het in het historische dorp Oirschot gelegen hotel is in 2005 volledig verbouwd, gerenoveerd en uitgebreid naar 18 kamers. In combinatie met ons pension bieden wij plaats aan 50 gasten. In 2014 is onze verblijfsruimte en het restaurant gemoderniseerd.

 

Draadloos internet is in het hele hotel gratis beschikbaar en sluit dus aan bij onze doelstelling van een kwalitatief goed en toch voordelig familiehotel.

 

Onze hotelfaciliteiten voldoen aan de normen van een goed 3 sterren hotel. Alle hotelkamers zijn voorzien van twee extra lange (210 cm) boxspring bedden met pocketvering matras, een flatscreen kleurentelevisie, een bureau en een eigen badkamer; voorzien van douche, toilet en wastafel.

Onze kamers...

Het hotel beschikt over 7 kamers op de begane grond (2 één-persoons kamers, 2 kamers voor twee personen, 2 kamers voor drie personen en een kamer voor 4 personen) en 11 kamers op de 1e verdieping (2 éénpersoons kamers en 10 kamers voor twee personen). Op de begane grond is er een aangepaste kamer voor minder validen en in de dependance zijn nog eens 5 standaard kamers aanwezig, zodat wij in totaal beschikken over 23 kamers.

Onze mogelijkheden...

U kunt bij ons uw hotelkamer reserveren op basis van logies, logies met ontbijt, half pension of vol pension. Ook bieden wij arrangementen aan voor individuen en groepen tot 50 personen. Op verzoek maken wij een arrangement voor u op maat!

 

Zakelijke gasten die (regelmatig) gebruik wensen te maken van onze kamers bieden wij standaard onze zakelijke tarieven met een kortingsregeling op basis van het aantal gebruikte kamers per week of het benodigde aantal kamers over een bepaalde periode.

 

U kunt bij ons ook online uw hotelkamer reserveren. U ontvangt daarbij automatisch een bevestiging. Annuleren is mogelijk tot 24 uur voor datum aankomst.

 

Wij hopen u en/of uw vrienden, kennissen of medewerk(st)ers binnenkort als onze gast(en) te mogen begroeten.

1/7