Contact details

Hotel-Pension Artisan

Notel 42

5688NB Oirschot

+31-(0)499-338.228

We Accept

Show More

Grasland Recreatie v.o.f.

KVK: 17.177.886

BTW nr.: NL8147.34.224.B.01

Follow us on facebook

  • Facebook Social Icon

HOTEL ARTISAN

  • Facebook Social Icon

CAMPING DE GRASPOL

©   2018   Grasland - Recreatie

BETAALBAAR PENSION REGIO EINDHOVEN

Ons pension tussen Eindhoven, Best en Boxtel is ideaal indien u zoekt naar een pension bij Eindhoven Airport, een pension in Tilburg of een pension in Den Bosch ('s-Hertogenbosch). De steden liggen allen op korte afstand van ons pension (max. 20 minuten rijden).

 

Hotel-Pension Artisan biedt naast 18 goede kamers in het hoofdgebouw nog 5 standaard kamers in de dependance, welke ideaal zijn als pension voor gasten welke voor een langere tijd onderdak zoeken. Alle kamers zijn voorzien van eigen badkamer met douche en toilet.

 

Afstand pension - Best 5 km en pension - Boxtel 6 km

Bed and Breakfast...

Indien u een Bed en Breakfast in Oirschot zoek bent u bij ons zeker aan het juiste adres. De kamers in onze dependance bieden een goede kwaliteit tegen een concurrerende prijs, waarbij wij tevens voldaan aan alle brandveiligheidseisen! 

 

Onze Bed and Breakfast accommodatie in het buitengebied van Oirschot, midden in "Het Groene Woud" van Brabant, is tevens de ideale uitvalsbasis voor fietsers en wandelaars.

Onze mogelijkheden...

Het Pension bevind zich aan de rand van het pittoreske Oirschot en biedt een schitterend uitzicht over de landerijen. In de direkte omgeving liggen verschillende natuurgebieden, zoals de Mortelen, de Kampina en de Baest, voor prachtige fiets of wandel routes. Indien het weer het toelaat kunt u aan de achterzijde van het pand plaats nemen in onze tuin met zicht op de aangelegde vijver. Links achter het hotel bevindt zich een afgesloten parkeerplaats voor personenauto’s. Voor grotere wagens is er ruimte voor het hotel. De gasten die per fiets reizen bieden wij een overdekte stalling!

Onze derpendance is ook 
geschikt voor langdurig verblijf. 
Op de begane grond is een keuken en verblijfsruimte aanwezig voor gezamenlijk gebruik.
 
Wij bieden speciale tarieven voor gasten die meerdere nachten wensen te verblijven.
1/6